ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Επιχειρούμε σαν ομάδα από το 2005 με ένα κοινό όραμα, την ανάπτυξη λύσεων και εφαρμογών εμπορικοοικονομικών προγραμμάτων πληροφορικής σε ένα ευρύ φάσμα μικρομεσαίων αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων, αντλώντας μέσα από την εξελικτική επαγγελματική οργάνωση και τα χαμόγελα επιτυχίας των πελατών μας τη δική μας ικανοποίηση, προσωπική δικαίωση πάθους για τη πληροφορική και πηγή τρόπου ζωής. Αποστολή μας είναι η συνεχής επιστημονική ενημέρωση, η εξέλιξη επαγγελματικών συνεργασιών στο τομέα της πληροφορικής, η ανάπτυξη ρηξικέλευθων προγραμμάτων και η εξειδικευμένη εφαρμογή τους σε οποιοδήποτε επαγγελματικό περιβάλλον, χωρίς προβλήματα ασυμβατότητας υλικού. Στόχος μας σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια εμπορευμάτων, η παραγωγικότητα, η ασφαλής και ακριβής ενημέρωση και βέβαια η εναρμόνιση με τα λογιστικά πρότυπα και τις ισχύουσες φορολογικές και άλλες υποχρεώσεις και διαδικασίες. Παράλληλα μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και την τακτική και έκτακτη συντήρηση του λογισμικού εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία και αναβάθμιση των προγραμμάτων μας. Ένας σημαντικός αριθμός επιχειρηματικών μονάδων στην Ελλάδα, από όλους σχεδόν τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας (παραγωγή, χονδρικό και λιανικό εμπόριο, μαζική φιλοξενία και εστίαση, υπηρεσίες), μας έχουν εμπιστευθεί και αποκτήσει μαζi μας σχέση συνεργάτη και συνοδοιπόρου στη προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
DSC_0869
Customs Development Team Leader​

Senior Consultant - Head of Ho.Re.Re​

O ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Κοσμάς Ναυπλιώτης
CEO – Senior Consultant of Software Solution

Τα πρώτα σημάδια για την αγάπη μου στην πληροφορική εμφανίστηκαν το 1988 όπου με έναν Amstrad περνούσα αμέτρητες ώρες εξερευνώντας τις δυνατότητες του. Από τότε δεν σταμάτησα ποτέ να ασχολούμαι με την πληροφορική.

Το 2001, μετά την αποφοίτηση από τη σχολή λογιστικής του Πειραιά, εργάστηκα για πρώτη φορά σε εταιρεία πληροφορικής (μισθοδοσία, εμπορικό, λογιστικό, φορολογία εισοδήματος & ΒΙ εργαλεία). Το 2006, παράλληλα με την πληροφορική, εργάστηκα στο ΙΕΚ Κορέλκο σαν εκπαιδευτής μισθοδοσίας έχοντας αρκετά καλή γνώση των εργατικών και το 2008 στα ΑΧΟΝ σαν καθηγητής μαθητών με στόχο το ECDL.

Η εμπειρία μου άλλα περισσότερο η αγάπη για την πληροφορική είναι πηγή έμπνευσης, η επιτυχία των πελατών μας είναι η απόδειξη ότι έχουμε επιλέξει τον σωστό δρόμο. Όταν προσπαθείς πραγματικά να πετύχεις μέσω της δουλειάς σου τότε όλα σου τα όνειρα αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα και εκεί είσαι ασταμάτητος, αυτή είναι η βασική ιδέα και το motto της εταιρείας μας: when your dreams come alive you are unstoppable».

Είμαι περήφανος που παρουσιάζω πιο πάνω τους συνεργάτες μου, που συμμερίζονται το ίδιο όραμα και στόχους με μένα.

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος της ομάδας μας; Συμπληρώστε την φόρμα, πατώντας το κουμπί ή καλέστε μας στο τηλέφωνό μας 212 000 2329.